Om meg: Jeg heter Corina Merkel, er 40 år gammelt og er fra Tyskland. Jeg har en sønn på 4 år. Luca.

Kreativitet er sjelenes språk, tror jeg. Når man har lært seg tidlig å uttrykke seg, å høre på sitt hjerte og sin indre stemme og vet hvem man er, har man gode sjanser til å leve et vellykket liv. Jeg vil ledsage folk i spesielle livssituasjoner og gi dem muligheten til å utvikle seg kreativt i Grindaheim. Jeg studerte på Norsk Gestaltinstitut, Høgskole for Gestaltterapi. Jeg studerte komplementær medisin i Heidelberg. Akademi fuer Ganzheitsmedizin.

I Tyskland jobbet jeg i Reittherapie-Villakunterbunt. Denne forening, ble grunnlagt av meg.  Vi har utført prosjekter for barn og engasjerte oss i dyre- og naturvern. Vi var medlem av

"Paritaetischer Wohlfahrtsverband Hessen" og en fri institusjon i barn og ungdoms velferd. Jeg har autorisasjon som "freier Traeger in der Kinder und Jugendhilfe." Jeg har blitt støttet av ulike Stiftelser som heter for eks."Håp for barn og Entega Stiftelsen. Våre faddere var Eva Croissant (The Voice of Germany) og Badesalt. (Komediant). Ved Akademi av Medisin i Heidelberg studerte jeg Heilpraktiker for psykoterapi. Jeg har fullført et kurs i Ridepedagogikk. Pedagogisk innhold var Montessori Pedagogikk, Marte Meo. Kurset handler om pedagogiske integrasjon av dyr i behandling med mennesker. Jeg er lisensiert trener B for fitness og helse fra BSA Akademiet, og trener C i helse trening fra det tyske gymnastikk forbundet. Jeg har jobbet i 6 år i management av et stort Fitness Companie. McFit Worms GmbH. Jobben min var utvikling av unge mennesker og jeg ledet et team av 15 personer. Utvikling, coaching og refleksjon av teamet mitt. I Norge jobber jeg som Miljøterapeut på Grindaheim. Jeg jobber også som ungdomsarbeider. Jeg var representant for Ungdomsrådet i Vestre Toten kommune. 2016 har Grindaheim gård blitt sertifisert av "Inn på tunet". I Grindaheim jobber jeg med utvikling av barn og unge voksne som står overfor spesielle utfordringer. Jeg jobber ressursorientert og med en positivt selvbilde. Dette skjer gjennom positive erfaringer og ved å mestre utfordringer. Jeg støtter våre unge besøkende i deres utvikling og hjelper dem med å finne sin plass i samfunnet. Arbeid med mennesker og dyr har alltid vært et spørsmål om hjertet for meg. Kropp, sinn og sjel i balanse er nøkkelen for et fullverdig liv. I Grindaheim må ingen gjøre noe, alle kan utvikle seg ut av seg selv uten press og finne ut hvem de egentlig er. Grindaheim er åpen for alle, store og små, unge og gamle, for å oppleve natur, dyr og mennesker, med gjensidig respekt og toleranse. 

 

I de siste fire årene har jeg bygd Grindaheim sammen med unge mennesker fra hele verden. Siden jeg selv brukte nesten 1 år i utlandet, tror jeg at kulturutveksling er ekstremt viktig. Jeg tok min Gapyear i Spania. Jeg har møtt flotte unge mennesker i løpet av denne tiden, mange av dem som besøkte oss i siste 4 årene kommer tilbake hvert år till Grindaheim, fordi de hjalp med i Grindaheim fra begynnelsen. Derfor er Grindaheim, meg og dyrene og filosofien for oss som bor er veldig koblet sammen med våre Workawayer.En del av våre sesongarbeidere vil alltid være unge mennesker fra hele verden, som vil hjelpe oss over sommeren i Grindaheim. Vi har gjort alt her selv, hvert gjerde, paddock, kald stallene, drivhuset og spiseplasser for hestene er alle bygget av oss. Spesielt våre jenter, bygget som stor byggere, og vi er veldig stolte av resultatet. Dette er også en seksjon som er svært verdifull for våre barn her. Kulturutveksling, hva opplever du i en annen del av verden, hvordan er maten forberedt der? Jeg kan se tilbake på flotte mennesker som hjalp her, og jeg er glad for at mange besøker oss igjen.